Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 155-консумативи-от къде всичко и какви!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 155-консумативи-от къде всичко и какви!

ЕДИТ: темата вече, ще я ползвам за няколко въпроса за покупка на части :P :P Защото ми трябва по бързо да намеря, а иначе малко хора четат темата :P
    Tози линка конкретно и края на предната страница:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2&start=45

Ако може някой и да я премести :P:P

Ееееееее не е за вярване!!!

Хехех малко подвеждащо заглавие!

Здравейте всички! Имам много радостен повод да пусна тази темичка...След дългогодишно пребиваване в този форум и удоволствието да чета за чуждите алфи и
    да се интересувам от тях, и след като съм направил над 2 000 снимки на различни БГ алфи, вече мога да кажа за себе си, че НЕ само съм ФЕН, а и съм СОБТСТВЕНИК на първата ми алфа ромео в живота!!! След толкова много емоция и всичко най-хубаво в този форума аз вече с гордост написах в подписа си моят нов личен АЛФА атомобил... Именно Алфа Ромео 155 2.0 8В
    93г. Тъмно синя с 15" лети джанти и гуми 195. 50.....Просто нямам думи да опиша радоста си в момента...

Ето и инфото за колато....Първо в петък на 18май аз и баща ми тръгнахме за Горна Оряховица да гледаме една алфа там Бордо 1.8 ...Колегата JORDI предварително
    и хвърли един поглед и каза, че си заслужава....Цената беше 2600лв. и можеше и коментар...Уви там заварих кола, цялостно пребоядисана много калапаво направена и дори без клима...Защото "само" трябва да се напълни и неработи от 2г... Дори и след коментар на цената и на 2 000лв. просто не си струваше да купя тази ... Тръгнах си малко разочарован...Там после гледахме във В. Търново и т.н но нямаше хубави 155...Имаше една черна 95г. 2.0 16В с много свирещи ролки и др проблеми....От там газз към Плевен...Там се запознах с една 2.0 92г. със чукащ двигател и без съединител на цена от 2300лв... Само се врътнахме и си тръгнахме....На слеващия ден Събота 19май...В 7 сутринта тръгнахме към Враца...В самия град НЯМАШЕ хубави алфи...Много надути цени нереална работа...Но на 40км от Враца в едно село намерих моята алфа...Направихме огледа на колата (перфектна нямаше къде човек да се хване за коментар) и в крайна сметка се спазарихме... Взех я на цена от 2400лв. БЕЗ клима за съжаление, но уникално запазена....(БЯх готов с още пари за да има клима, но с клима бяха само в кофти състояние...за това реших по-добре без клима, но запазена..)

КОлата е просто невиждано за мен запазена...Салона дори не е пран а беше отличен...ЗА колата знаех само, че е внос от ГЕРМАНИЯ и дори в обявата никой не каза, че е запазена и т.н... Очаквах леко кочинка кола.... Оказа се перфектна...Никакви забелжки по интериора...Всичко беше олично и без следи от уипотреба...Жабка,Подлакатник,Волан, Сенници, Задна седалка, пода багажника където и да гледах не намерих кофти състояние....Багажника нямаше скъсано, закърпено отличен...И най-интересното Пълен комплект инструменти... Триъгълници, комплект ключове, резервана гума-направо не е вадена...Аптечка, ръкавици +ОРИГИНАЛНА аптечка на Алфа ромео 155 неразпечатана... Перфектна отвсякъде...И не беше лъскано защото едва ли някой ще се занимава толкова старателно за кола за 2400лв.. Цената и в Германия беше 450евро..та за там също никой е нямало да си играе да я "конти" за тия пари... И аз и баща ми почнахме да се убеждаваме, че колата наистина е на реални 145хил км....

Изненадата беше в къщи...намерихме пакет документи в колата... Вътре в оригинална кожена калъфка имаше 6 книжки...4 за алфата и 2 за Касетофона...
    За алфата имаше подробни инструкции и всичко необходимо за нея на немски...+ сервизна книжка която показваше всеки прегледа на колата до навъртането на 130хил км. и дата за следващо обслужване 145хил км...Всичко по нея ми изглежда реално и както казах едва ли някой ще си играе за тия пари пък и сервизни книжки да прави...Още повече, че ПРОДАВАЧА НИЩО не ми спомена за сервизна книжка и т.н.. Тези неща ги видях чак в Севлиево... Та баща ми разглежда веригата и каза, че е перфектна и няма следи от износване по нея...ЗА това съм склонена да вярвам, че колата наистина е на тези километри... Аааа да и имаше 2 сертификат за изправност...Единия важеше до 2008г. а другия до края на 2007г. и в тях също пишеше километрите на колата.....

Охх това е за сега съжалявам, че толкова писах но съм адски развълнуван... Колата е перфектна отвсякъде и вече и навъртях 220км...Тази алфа ми е една сбъдната мечта....

В момента колата е КАТ Габрово за регистрация...Дано баща ми успее да я регистрира(НА мое име е колата) и без мен , защото аз пък съм в София...днес си дойдох...

Публикувал съм и много снимки със транзитните номера е...Ами това е за сега...

Венцислав Цочев 19г. 10месеца....гр. Севлиево студент 1 ва година в София

Колата се намира в Севлиево и там, ще остане...Имам още 20дена до завършване на семестъра.

Поздрави и с най-добри чувства :P :P :P :P

ВСИЧКИ СНИМКИ:
    --------->

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134925

---------------------
    ---------------------
    ---------------------
    ---------------------- :P :P
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Честито. Изглежда перфектна совалка. Много безаварийни км да и навъртиш.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Честито!
      и разказът ти си го бива
      да й скъсаш шортите от каране

много безаварийни километри!
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Евалата,колицата е супер,със здраве да си я караш и все такава радост да ти носи Как я намери на такива пари
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Добре изглежда, честито! Ти май доста време я търси сега дано само да те радва
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Честито и от мен колега. След толкова търсене и безсънни нощи
            Нека само да те радва, и да забравиш значението на думичката сервиз. Съз здраве да си я караш
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Браво! Супер е колицата! Дай Боже на всеки форум такива сектанти като тебе
              Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Браво Браво ! Още повече да те радва от колкото сега,безавариини И умната
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Браво.
                  На късмет, безаварийно и с кеф да си я караш.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

АЛФА -155 , честито със мерак и здраве да се кара и безавариино.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Хехехе мерси на всички за пожеланията :P :P :P

Ето и първите ми впечатления... Най-доброто беше, че като подкарах колата из разни копки, локви и едни дървето в селото, от където я взех не се чуваше тракане лопане скърцане и т.н... Това си е така и за в момента....През целия път- 200км имах чувството, че карам лимузина....Тиха спокойна без да издава звук..С перфектна возия и много удобна седалка :P Изпреварванията бяха просто песен..>На отиване карах на баща ми фиата 63коня дизел е не мога да ви опиша разликата във вървежа

Това е супер съм доволен...Има някои дребни кусури, които скоро ще оправя :P :P

Емблемата отзад, скоростния лост-дръжката, спукана капачка за маслото, смяна на датчика за налягане на маслото, че не работи...и спукана предна броня в дясно
                      :P :P :P Мммм това е :P

Преди малко ми се обади баща ми и не е имал проблем с регистрацията на колата макар, че аз отсътвам Тааааа ако някой срещне на пътя Тъмно Синя 155 "ЕВ 4709 " да свири, свети, мята вика
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Е честито и много радости с новата кола - вече може да напишеш в подписа си , че италианското сърце е в италианска кола
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

алфата е 155

АРНА

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ха да ти е честита и много да те радва
                            155 2.0 TS 8V
                            Fiat Tipo 1.1 fire
                            Ducati Monster 620i

Comment

Честито, и много безаварийни,
                              Ако има некой дето си заслужава да кара алфа, това си ти
                              Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Comment

Working...
                              X